foto-logo

Reklamefotograf Middelfart

Erfaren reklamefotograf Middelfart! Skal jeres virksomhed have ny profil udadtil og vil i gerne have gode billeder der præsenterer jeres virksomhed eller erhverv på en mere professionel og seriøs måde, så overvej en reklamefotografering eller erhvervsfotografering ved Middelfart Fotografi. Har du brug for en professionel og nytænkende reklamefotograf med en kreativ tilgang? Fotograferne ved Middelfart fotografi sætter kundens behov i et mix mellem egne kreative ideer og budskabet, så begge dele tilgodeses i et samspil mellem kundens behov og fotografens ideer.

Reklamefotografering på Fyn

kreative reklamefotos

Reklamefotograferingens æstetik

Ud over de typiske fotografiske billedgenre, tager vi også jobs fotograferings opgaver der ligger udenfor reklamefotograferingen, som i kan se mere om her på siden. Men uanset hvad vi laver følger vores billedstil, æstetiske og kompositoriske tilgang til reklamebillederne hånd i hånd med jeres ønsker, det er alfa og omega. Vi laver selvfølgelig også fotografering af virksomheder og erhverv i og omkring Middelfart. Vi laver billederne i reklamefotografisk billedestil, krydret med det fotojournalistiske vinkler, hvilket sikre jer flotte og teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Kunden bestemmer

Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere. Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis. Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Middelfarts erhvervsliv igennem 10 år i byen.

 

FOTOGRAFERING i MIDDELFART

FOTO OPGAVER

Reklame og livvstil

Hvem er så Middelfart reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

Livsstilsfotografer

Vi begyndte vores eventyr på Medieskolerne i Viborg hvor vi tog reklamefotografuddannelsen. Det er over 10 år siden og vi har lært meget om branchen og behovet siden dengang. Uddannelsen gav os dog et begyndelsesagtigt niveau og indsigt lys lægning af produkter og packshots, samt den korrekte måde at opbygge billeder på med det velkendte gyldne snit osv. Vi fik også en god kommerciel forståelse for billedets funktionalitet og brugbarhed især omkring tryksager.

Dengang

Dengang, modsat idag var det mere tryksager end hjemmesider, webshops og de Sociale medier, der dikterede dagsorden. Vi lærte at sælge budskaber og produkter og skabe blikfang igennem billederne. Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som reklamefotografer. Vi ønskede at stå for egne ideer, koncepter og marketing. Vi ville lave nogle tekniksk flotte reklamebilleder til erhvervsbranchen og derigennem sikre vores indtægter. Det er faktisk gået meget godt synes vi da selv. Vi elsker at arbejde i Middelfart og på resten af Fyn. 

Hvilke slags opgaver?

Vi fotograferer meget alsidige fotoopgaver, som reklamefotograf Middelfart. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer. Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt.

Interiør

Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på. Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker. Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

Jeres budskab

Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter. vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister. Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

Flow

Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet. Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow.

Tryksager og reklamer

Vi samarbejder dagligt med forskellige mediebureauer og grafiske trykcentre. Så vi har erfaring med både RGB og CMYK profiler til tryk. Vi leverer også billeder til webdesign og hjemmesider. Lad os stå for jeres næste billeder så i får den kvalitet i betaler for. Vi kører ALTID med tilfredshedsgaranti. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på jeres næste reklamefotografering.

Flotte billeder

Jobbet

Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf? Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af. Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in. Desuden elsker vi bare at nørde med billeder og skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

reklamefotos
farvefoto reklamefotograf