foto-logo

Familiefotograf Middelfart

Velkommen til siden om en dygtig Familiefotograf til søde og ærlige familiebilleder i Middelfart og resten af Fyn. Vil i gerne have lavet skønne familiefoto? Så få samlet familien en dag i skoven eller ved vandet og inviter fotografen forbi. Vi kører over hele Fyn. I kan booke en professionel fotograf hjem til jeres egen bolig eller på den lokale legeplads. I styrer fuldstændig hvor i Middelfart vi skal komme og fotografere familien og hvornår.

Familiefotos

Familiefotografering 

Fotografering af jeres familie eller en gruppe Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Middelfart. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

Familier og grupper

Familie- og gruppe billeder – den perfekte gaveidé Rigtig mange får lavet et billede af hele familien, med forældre, søskende, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser for Jeres gruppebillede.

Glæd bedsteforældrene med et nyt billede af børnene

Billeder i Middelfart

FOTO OPGAVER

Familiebilleder

Familiefoto – en sjov begivenhed for familien Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

Familieportræt

Velkommen til siden om en dygtig Familiefotograf til familiefotografering Odense. Ønsker i en familiefoto pris så ta et kig i under vores priser. Vi har altid mange gode tips til familiefotografering hos os. 

Gruppebilleder

Vi elsker vores arbejde indenfor familiebilleder fotograf i Middelfart. Vi er ikke en billig fotograf, men vi er til gengæld ret gode til det vi laver. Det er nogle af livets største minder vi laver og derfor skal i ikke kigge pris, men kvalitet.

Børn og familie

Familiefoto Middelfart på den sjove måde. For os er det vigtig at fotograferingen bliver både hyggelig og sjov. Når en familie samles på tværs af landet, så opstår, der altid en skøn gensynsglæde og det er blandt andet den vi elsker at fotografere.

familie foto Fyn
familiefoto - mor og barn

Flotte billeder

En dag for hele familien

Ikke flere kedelige gruppebilleder Et gruppebillede behøver bestemt ikke være kedeligt. Vi kan lave det på mange forskellige måder, og det kan fx være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet, så det ikke bliver så traditionelt som de gruppebilleder, vi kender fra fx skolefotografering. Det kan være, at I kender et sted, hvor I har tilknytning til det – Jeres lokalområde – eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.