foto-logo-1

Newborn fotograf Middelfart

Newborn baby fotografering er nok noget for dig, hvis du lige født. Hvis i gerne vil forevige jeres barns første uger? Så kommer vi gerne hjem til Jer og laver nogle spændende babyfoto shoots. Vi fanger jeres barns første måneder på en sød måde. Babyfotografen i Middelfart kører i hele Middelfart og omegn, og derfor kan I få lavet billederne, når det passer Jer – fx om søndagen.

Fotografering af Nyfødte

Baby fotograf

At være babyfotograf kræver erfaring. Erfaring med de små, og at vide lige præcis, hvornår der skal trykkes på knappen, da der hele tiden opstår små spontane øjeblikke, hvor babyen hygger sig og smiler og laver sjove sjove ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som fotograf stå og fange de dejlige naturlige øjeblikke, hvor barnet har det godt. Det gør vi, og vi har mange års erfaring med baby-fotografering.

 

Livsbekræftende billeder

Få fantastiske livsbekræftende billeder af din søn eller datter. Newborn fotografering er skønne stemningsfulde billeder af familiens nye. Professionel Newborn baby fotografering. Findes der noget bedre end de dejlige små nyfødte drenge og pige børn. Vi fotograferer de dejlige pusse-nusse børn. Velkommen til Middelfarts professionelle Newborn fotograf på Fyn.

FOTOGRAFERING FYN

FOTO OPGAVER

Hvad?

Hvad er en newborn fotografering? Kort forklaret er det disse nuttede fotos man tager i barnets allerførste dage. De første 0-12 dage er deres krop deres stadig så “bøjelige” efter 9 måneder i mors mave at man mens babyen sover kan lægge denne i alle mulige sjove positioner og ned i skægge ting såsom store gryder, vaskebaljer og meget mere.

Hvor lang tid?

Newborn fotografering tager tid. Det kan tage alt imellem 1-3 timer. Det afhænger af om babyen sover nemt eller vågner ofte. Det er en god idé at sikre at babyen er spist godt af og skiftet etc så vi har så store chancer for babyen sover igennem hele fotoshootet. Hvis først barnet vågner får man bare ikke det samme resultat, som hvis det sover.

Nyfødte

Den første tid er noget helt særligt. Hvor mange af vi andre er så heldige at vores forældre sørgede for at dokumentere den første dig? Jeg kan desværre ikke selv prale af at jeg har billeder fra da jeg var helt lille. Det ville jeg ønske mine forældre havde sikret mig. Men det var nok bare en anden tid dengang. Lav ikke samme fejl vel?

Hvornår?

Det er vigtigt at du kontakter din nyfødt fotograf i god tid. Helst en månedstid før du skal føde. Det skal nemlig times og tilrettelægges før en nyfødtfotografering kan blive en succes. Desuden er det også kun muligt at lave de små nuttede billeder med babyerne hvor de er nærmest “krøllet” sammen indenfor de første 14 dage. 

Flotte fotos af nyfødte

Erfaren fotograf

Babyer er små søde og sjove samt spontane væsner, der gør hvad de vil, når de vil. Og fanger du babyen på en god dag, får du som babyfotograf, nogle helt fantastiske minder. Der er mange stilarter inden for newborn og jeg viser bare et lille udvalg her. Men uanset om man er til romantiske billeder. vi er klar på at lave nogle dejlige billeder af jeres englebarn. Vi elsker at jobbe, som fotograf i Middelfart. Vi får så mange skønne oplevelser, som fotograf. Og at se et lille barn med så meget mod på livet er fantastisk.