Bryllup Middelfart

Skal i holde bryllup Middelfart, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Middelfartog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Middelfart.

Feststeder i Middelfart

Der findes mange hyggelige feststeder i Middelfart. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Middelfart og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Comwell Kongebrogaarden – På Comwell Kongebrogaardens spænder mulighederne for den perfekte fest vidt. Fra det lille intime selskab til den helt store fest med alt hvad det indebærer. Comwell Kongebrogaarden er bogstavligt taget placeret i Lillebælts vandkant, med udsigt til de to broer og midt i dyrehaven – unikt og en helt særlig oplevelse.

Brasserie Svanen – På Brasserie Svanen har vi byens højest beliggende festlokaler. Med panorama udover Lillebælt kan du læne dig tilbage og lade det kompetente personale tage sig af din næste fest. Alle selskaber får mad lavet fra bunden, på friske råvarer med et lokalt islæt. Udsigten, servicen og maden er alt sammen med til at give din fest noget særligt, som folk vil huske.

Hindsgavl Slot – Et bryllup skal være en festlig dag og et minde for livet. Intet bryllup er for stort eller småt på Hindsgavl Slot, som byder på storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde.

Comwell Middelfart – På Comwell Middelfart har vi stor erfaring med bryllupsfester og fester generelt, og vi ved, hvad der skal til for at jeres store dag bliver noget helt særligt. Vores FestDesigner og restaurantchef hjælper jer sikkert igennem de mange små og store valg og sikrer at dagen forløber som ønsket. Detaljerne planlægges i god tid, så tidsplan, bordopstillingen, menu osv. afspejler Jeres ønske og forestilling om Jeres store dag. 
Når I vælger at holde bryllup på Comwell Middelfart, kan I trygt overlade tøjlerne til os og fokusere på jeres gæster og hinanden. 

 

Læs mere om bryllupsfotografering i Middelfart her.

indhold