Boudoir Fotograf

Boudoir fotograf – de flotte og sensuelle billeder

Du har måske hørt om en af tendenser inden for bryllupsfotografering. Det indebærer bruden iført hendes brudesko, undertøj og lingeri. Boudoir fotografering er blevet meget populært blandt kommende brude, men hvad går det ud på? (Boudoir Fotograf)

Boudoir fotografering

Boudoir fotografering er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i.

Hvornår skal jeg planlægge session?

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, da bruden skal have tid til at udvælge billederne og fotografen skal retouchere i dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen.

boudoir fotografi

Boudoirfotografi

Et boudoirfotografi (boudoirfotograf) er kommet til at få betydningen en form for fotografi med erotiske undertoner, med enten synligt undertøj eller delvis nøgenhed, men som regel uden at være direkte pornografisk. Udtrykket “boudoir” er også en genre af fotografering. Typisk skudt i en fotografs atelier eller hotel suites, er det blevet moderne at skabe et sæt af sanselige eller seksuelt orienteret billeder af kvinder.

Moderne boudoir fotografering

Den mest almindelige manifestation af moderne boudoir fotografering er at tage variationer af oprigtige og stillet fotografier af emnet delvis påklædt eller i lingeri. Nøgenhed er oftere underforstået end eksplicit. Kommercielt er genren ofte afledt af et marked for brude til at overraske deres fremtidige ægtemænd med, billederne bruges som morgengave dagen efter deres bryllupsdag. Andre motiver eller inspiration til boudoir fotografering omfatter:

  • Valentinsdag
  • Fødselsdage
  • Vægttab
  • Graviditet
  • Jubilæer
  • og for soldater og kvinder i udlandet

Glamour fotos, kunstnerisk nøgen fotografering

Boudoir fotografering kan i nogle tilfælde skelnes mellem andre fotograferings genrer som glamour fotos, kunstnerisk nøgen fotografering og erotisk fotografering. ”Boudoir portræt” beskriver et billede mere elegant end “erotisk portræt” eller “seminøgen portræt”.

Fotograf i Middelfart.