foto-logo-1

Bryllupsfotograf Middelfart

Bryllupsfotograf Middelfart og hele Danmark. Som bryllupsfotograf Middelfart, laver vi et spændende mix mellem det nye, friske og moderne bryllupsfotografi, blandet med de klassiske bryllupsbilleder. Med rutine indenfor modefotografering, reklamefotografering, portrætfotografering og fotojournalismen, er vi godt klædt på til opgaven, som fotografer indenfor bryllupper. Med vores gode kendskab til Middelfart og omegn, ved vi hvor alle de gode lokationer for bryllupsfotografering findes. Vi laver selvefølgelig også bryllupsfotografering andre steder end Middelfart, og kører som landsdækkende bryllupsfotografer.

Bryllupsfotografering på Fyn

Billeder med kant

Bryllupsbilleder skal være både spændende og unikke. I skal, som brudepar sikre jer i får jer en bryllupsfotograf, der kender jeres ønsker og behov, så i får billeder med både kant og personlighed. Alle fotografer, kan sikkert lave bryllupsfotos, men ikke alle forstå at fange det enkelte pars personligheder, hvilket selvfølgelig er vigtigt for at kunne identificere sig med sine bryllupsbilleder. Bryllupsbilleder lavet i Middelfart, skal i vores øjne vise hvor de er lavet, de skal have noget fotodokumentarisk over sig og stadig være både kreative og personlige. På den måde foreviges jeres bryllup på en måde, så i efterfølgende husker dagen, som den var, og også ser ting i ikke selv kunne nå at være en del af, som fotografen har fanget.

Fotograf til bryllup

Bryllupsfotografering i Middelfart Når vi får opgaven, som jeres bryllupsfotograf, så glæder vi os altid til at forevige den store dag. Vi nyder at lave bryllupper, det er for os en kæmpe passion. Altid glade mennesker, sødt brudepar, der bare stråler af glæde og kærlighed. Bryllupsfotografering i og omkring Middelfart er spændende når man har erfaring med de gode lokationer og kender byens trafik, gader etc. På den måde ryger vi ikke i tidsnød etc. Bryllupsfotografering skal være både sjovt, hyggeligt og afslappende for brudeparret. Brudeparret er i centrum og jeres bryllup bør være det eneste fotografen skal koncentrere sig om på dagen.

Landsdækkende bryllupsfotografer

Bryllupsfotograf Fyn

Bryllupsfotos

Bryllupsfotos er nogle af livets helt store minder. De bør leveres af en passioneret fotograf med masser af ideer og flair for bryllupsplanlægning. Vi har skudt mere end 300 bryllupper over de sidste 10 år. Det giver os en enorm erfarning og samtidig også en garanti til jer kære brudepar at vi altid leverer.

Bryllup

Et bryllup er noget helt særligt. Ingen bryllupper er ens. Akkurat ligesom ingen brudepar er ens. Derfor er det vigtigt i kontakter os tidligt i jeres planlægningsforløb. For ikke ret mange personer har mere erfaring med bryllupper end bryllupsfotografer. Vi har efterhånden oplevet lidt af hvert.

Billeder med Kant

Vores billeder er ikke de klassiske kedelige og opstillede bryllupsbilleder den mere traidionelle bryllupsfotograf vil levere. Vi mixer selvfølgelig lidt klassiske billeder ind i fotoserien fra dagen. Men primært arbejder vi i den mere populære fotodokumentariske billedstil hvor vi dokumenterer dagen som vi ser den.

Bryllupsfotograf Pris

Hvad koster en bryllupsfotograf? Det spørgsmål har vi gjort nemt at besvare ved at opstille nogle bryllupspakker. Disse behøver ikke være faste og kan selvfølgelig tilrettes, som i gerne vil have dem. Men de er en god guideline for hvor længe fotografen er tilstede og hvor mange billeder i skal forvente følger med.

Flotte bryllupsbilleder

PASSION FOR BRYLLUPPER

Skal i giftes i eller omkring Middelfart, og overvejer i at bruge vores service, så bør i kontakte os i god tid, da vi ofte får mange henvendelser, og jo tættere i kommer på sæsonstart, jo sværere bliver det for os at finde en dato hvor vi kan hjælpe med jeres bryllupsfotos. Vi arbejder selvfølgelig med bryllupsfotografiet udenfor Middelfart. Kan i lide de bryllupsbilleder i ser her på siden, så skriv til os og lad os få snak om hvordan vi i jeres bryllupsplanlægning omkring brylluppet, udover køb af brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten, også får budgetteret med en professionel erfaren bryllupsfotograf, så i sikrer jer et af livets helt store minder. Bryllupsfotograf Trekantsområdet Vejle-Fredericia-Middelfart-Kolding-Haderslev