Fotografering i børnehaver og dagpleje

Vi fotograferer i vuggestuer, børnehaver, legestuer og dagplejer på Jylland og Fyn. Det anbefales at vi vælger en fotograferingsdato i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæsonen og det mere pressede program.

dagpleje fotograf

børnhave-fotografering

Fotografen bruger god tid under fotograferingen og leger med børnene, så billederne fremstår mere hyggelige og afslappede og i en god stemning. Dette giver som regel det bedste og mest afslappede børnefotos.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

fotografering i dagplejen

børnebilleder-fra-dagsintitutionen

Vi sørger for det praktiske

Vi sørger for alt det praktiske og der kan selvfølgelig betales med giro, så det ikke er dagplejen der skal stå for betaling etc.

Fotografering i dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane billeder af ungerne i leg og hyggelige stunder. Fotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. 🙂

dagsinstitution-fotograf

dagpleje fotografen

fotos fra dagpleje

Vi fotograferer også i børnehaver, dagsintitutioner og på skoler

Vi i gerne have et tilbud på fotografering i børnehaven, dagsinsitutionen eller på jeres skole, så læs mere om fotografering i insitutionen her.

dagsinstitution-fotografering