erhvervsfotograf

Erhvervsfotograf og virksomhedsprofil

Erhvervsfotograf af erhvervsfotos til hjemmesiden. Vi laver også billeder til kataloger, internettet, facebook, Linkedin, jobansøgninger og anden promovering. Vi laver stort set det hele indenfor erhvervsfotografiet. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvor vi krydrer stilen med fotojournalismen. Dette sikrer jer flotte og spændende vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider og tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed i Middelfart og laver profilbilleder af de ansatte eller direktionen. Vi laver også gerne en dokumentarisk foto dag af virksomheden.

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming for nogle kunder eller forretningsforbindelser og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med.

Vi er ikke tilfredse før vores kunder er tilfredse

Fotografering af og i virksomheden

Vi laver også interiør og eksteriør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv Middelfart fotografi her på siden, og hør mere om erhversfotografering i og omkring Middelfart.

Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof. Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Miljø og On-location billeder (Erhvervsfotograf)

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.