foto-logo-1

Erhvervsfotograf Middelfart

Erhvervsfotograf af erhvervsfotos til hjemmesiden. Vi laver også billeder til kataloger, internettet, facebook, Linkedin, jobansøgninger og anden promovering. Vi laver stort set det hele indenfor erhvervsfotografiet. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvor vi krydrer stilen med fotojournalismen. Dette sikrer jer flotte og spændende vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider og tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed i Middelfart og laver profilbilleder af de ansatte eller direktionen. Vi laver også gerne en dokumentarisk foto dag af virksomheden.

Fotografering af og i virksomheden

Erhvervsbilleder

Vi laver også interiør og eksteriør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv Middelfart fotografi her på siden, og hør mere om erhversfotografering i og omkring Middelfart.

Medarbejderportrætter

 

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof. Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Erhvervsfotografering

FOTO OPGAVER

Housewarmings

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc Skal i holde et event eller en housewarming for nogle kunder eller forretningsforbindelser og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med.

Produkt og packshots

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering. Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Billeder til SoMe

De sociale medier fylder mere og mere i virksomheders markedsføring, da det er her de fleste af deres kunder og potentielle kunder holder til ofte. Med den rette kampagne og ikke mindst de bedste billeder, vil i altid sikre jer en ny omsætning i jeres virksomhed i Middelfart og på Fyn. Det handler blot om at hyre de rette folk til opgaverne.

Flotte billeder

Blikfang!

Vi kender det godt! Det her foto vi bare lige må tjekke ud lidt nærmere når vi venter på bussen, sidder i kø i bilen eller står på banegården og drikker vores varme cafe latte. Det er den slags billeder i skal bruge “Blikfangs billederne”. Men hvordan skaber vi så den opmærksomhed? Hvad er det der gør nogle billeder ordinære og andre ekstra ordinære? Det handler om at vælge de rette folk til de rette opgaver. Book altid fotografer med erfaring og sikrer jer flotte billeder hver gang. Book jeres visuelle sparringspartner i Middelfart.

Styrk jeres virksomheds hjemmeside og LinkedIn profilbilleder med en ensartet portrætserie.