Konference fotograf Middelfart og Fyn

Skal i afholde en konference Middelfart, enten med firmaet? I forbindelse med et specielt event eller lave en eller anden form for produktpræsentation for gamle og potentielt nye kunder, så sørg for at få lavet en flot fotoserie fra jeres konference. Når vi laver billeder fra konferencer, events eller foredrag, så skyder vi rigtig mange billeder. Det betyder i får adgang til en masse friske nye fotos i kan bruge på jeres hjemmeside og på de sociale medier.  

Professionel fotograf til Konferencer i Middelfart

Uddannet Fotojournalist og mange år som Fotograf hvor jeg har jobbet med Pressefotos etc. Så har jeg også lavet mange spændende og utraditionelle konference billeder fra mange sjove og spændende events i Middelfart og resten af Fyn. Jeg leverer billeder fra alle slags konferencer til en god pris. Hos mig finder i stor erfaring og en hurtig levering. Ligemeget om vi skal fotografere PR, konferencer, møder og events, så får i altid mange billeder i super god kvalitet.

Søger i efter en dygtig fotograf til bryllup på Fyn?

Gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende

Det er altid en god ide at hyre en erfaren fotograf med på holdet, når I skal holde en konference. På opgaven bevæger jeg mig ubemærket rundt og fanger stemningen og den gode atmosfære undervejs og fanger undervejs gode billeder af talere, deltagere, overrækkelse af priser og lignende.

Læs mere om erhvervsfotografering i Middelfart her.

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål

De billeder jeg laver, kan kan i benytte til mange forskellige formål. Det kan være omtale undervejs, artikler om resultater og personer, teasere for næste konference, orientering til ledelsen, stemningsbilleder til årsrapporter eller udgivelser og mange andre ting. Skal i bruge en venlig, imødekommende og kreativ konference fotograf, der samtidig også kan lave medarbejder portrætter & film fra jeres konference. Så er i landet på den helt rigtige hjemmeside. Velkommen til Middelfart Konference fotografi.

Konference fotograf Middelfart og Fyn

Mød nogle spændende virksomheder i Middelfart:

  • Fontenay A/S
  • Middelfart Erhvervscenter
  • Outforce A/S
  • Interacoustics
  • Cylindric Denmark A/S
  • Copement Holding ApS

FænøSund Konference

Vores naturligt belyste konferencelokaler med plads op til 200 personer, er alle med nyeste AV udstyr samt trådløst internet, inkluderet i prisen. FænøSund Konference ligger ved det glitrende blå Lillebælt direkte ud til Fænøsund. Vi er placeret midt i den fantastiske natur med skov, strand og den store Hindsgavl Dyrepark. Vores store grønne arealer med bl.a. boldbaner, DiscGolf og udendørs swimmingpool er også perfekt til afvikling af f.eks. Teambuilding øvelser både til vands og på land.Inkluderet i prisen er en række gratis aktiviteter – både til pauser, men også som en del af indholdet af arrangementet – f.eks. vores Diskussions-, og Beslutnings stier. Deltagerne bor i rummelige og velindrettede huse på 75m2, der alle har 2 soveværelser med eget badeværelse samt en stor stue og køkken. Der er også gratis trådløst internet i alle huse.

Fænøsund, Oddevejen 8, 5500 Middelfart

konference på HUSET

HUSET i Middelfart er oplagt til møder, kurser eller konferencer, hvor dine deltagere kommer fra alle egne af landet. Det nemt for alle at nå hertil.  AV-udstyr og førsteklasses forplejning!
Vi tilbyder en lang række moderne AV- og IT-faciliteter, der bare spiller. Vores køkken er i topklasse, og vi har 70 dejlige, lyse værelser, der er møbleret efter skandinavisk tradition. Hele vores stab af venlige og kompetente medarbejdere sørger for, at I hele tiden har, hvad I behøver, så dit arrangement bliver en vellykket begivenhed. Vi har over 40 års erfaring i at sikre succes for dine møder og konferencer. Vi sørger for alt det praktiske før-under-efter dit arrangement, og fordi vi ved, at to arrangementer ikke er ens, tager vi altid gerne i mod særlige ønsker og udfordringer.

HUSET er også Danmarks største byggeudstilling, så der er god inspiration at hente og mulighed for at holde gruppemøder i et sommerhus eller i et orangeri. HUSET ligger i forbindelse med Hindsgavl Dyrehave og en skov, som er perfekt til dejlige gå- og løbeture. HUSET ligger også i gåafstand af Bridgewalking, så i maj 2015 kan du holde møder i HUSET og tage en pause på en brovandring 57 m. over havet. I området er det bl.a. også muligt at tage på hvalsafari eller matchracing på åbent hav. Vores geografiske beliggenhed tæt ved Lillebælt og i det smukke landskab inviterer til gode oplevelser.

konference på Sinatur Hotel Sixtus

Sinatur Hotel Sixtus konferencehotel i et niveau som et firestjernet hotel med en meget smuk beliggenhed direkte ud til Fænøsund, og tæt på golfbanen, lystbådehavn, strand og smukke, grønne områder, og med en fantastisk udsigt. Hotellet har velfungerende, moderne faciliteter, et fleksibelt og professionelt personale og danner den perfekte ramme for den professionelle konference eller møde.
Der forefindes 5 velfungerende mødelokaler, 27 nyrenoverede værelser, der alle er med internet, tv og telefon. Derudover findes der også en gourmetrestaurant.

konference på Hotel Park

Hotel Park ligger midt i den historiske by Middelfart. Hotellet tilbyder mødefaciliteter. Vores største mødelokale kan rumme op til 150 personer, og derudover har vi 6 plenum- og grupperum fordelt på 3 etager. Overalt på hotellet er der trådløs forbindelse til internettet og i mødelokalerne er der desuden fast forbindelse. Vores møde- og konferencepakker udarbejdes til at reflektere individuelle behov og løsninger, og for dem der ønsker en ukompliceret mødeoplevelse med en god og reel service, da er Hotel Park Middelfart det helt rigtige.